Heeft u nog vragen over deze actie?

Als u een vraag heeft, dan wilt u natuurlijk snel een antwoord hebben. Daarom hebben we de veelgestelde vragen overzichtelijk bij elkaar gezet. Hierdoor kunt u de meeste antwoorden snel zelf vinden.

Staat uw vraag er onverhoopt niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bel ons

0900 202 11 77 *

* Lokaal tarief. Additionele kosten kunnen in rekening worden gebracht door uw (mobiele) netwerk provider.

Openingstijden klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Gesloten op zondag en nationale feestdagen.

Chat met ons

Ga naar de contactpagina om een chat met ons te starten. Selecteer hiervoor de productcategorie van de actie waarover u een vraag heeft. Tijdens openingstijden zitten wij klaar om u te helpen.

Ga naar de contactpagina om een chat te starten

Het modelnummer begint met meerdere letters gevolgd door enkele cijfers. Enkele voorbeelden zijn: HD9240/90 of SCF212/20. U kunt het modelnummer terugvinden op het aankoopbewijs of op het typeplaatje op het product.

Kunt u het modelnummer niet vinden gebruik dan onze zoektool.

Voorbeeld van een modelnummer.

De streepjescode is de barcode die u kunt terugvinden op de verpakking van uw product. De code die onder de barcode staat begint meestal met ‘87’ en bestaat uit 13 cijfers. Selecteer uit de lijst de streepjescode die op uw verpakking onder de barcode staat.

Voorbeeld van een streepjescode.

Floorcare: Cashback bij diverse winkels Floorcare: Cashback bij diverse winkels

  1. Uw persoonlijke gegevens
  2. Uw aankoopgegevens
  3. Gegevens controleren (75%)
  4. Bedankt (100%)

Uw persoonlijke gegevens


Indien u dit veld invult zal Philips dit gebruiken om u te verrassen op uw verjaardag! Uw leeftijd wordt ook gebruikt om u meer relevante aanbiedingen en inhoud te kunnen bieden en om de producten en diensten van Philips te verbeteren.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht